Підручники з шкільних дисциплін

Англiйска мова 10 клас
Англійська мова 11 клас
Біологія і екологія 10 клас
Біологія і екологія 11 клас
БІОЛОГІЯ І ЕКОЛОГІЯ РІВЕНЬ СТАНДАРТУ
Всесвітня історія 10 клас
Географія 11 клас
Географія 10 клас
Всесвітня історія 11 клас
Громадянська освіта 10 клас
Громадянська освіта
Зарубіжна література 11 клас
Зарубіжна література 10 клас
Захист України 10 клас Рівень стандарт
Захист України 10 клас Профільний рівень
Захист України 10 клас Основи медичних знань, рівень стандарту
Захист Вітчизни 10 клас (дівчата)
Захист Вітчизни 10 клас (хлопці)
Захист Вітчизни 10 клас
Захист Вітчизни 11 клас (хлопці)
Захист Вітчизни 11 клас (дівчата)
Захист Вітчизни 11 клас, профільний рівень
Інформатика 10 (11) клас (рівень стандарту) Ривкінд
Інформатика 10 (11)
Історія України 10 клас
Історія України 11 клас
Математика алгебра і початки аналізу та геометрія 10 клас
Математика алгебра і початки аналізу та геометрія 11 клас
Технології 10 (11) клас
Українська мова 10 клас
Українська мова 11 клас
ПРАКТИКУМ З ПРАВОПИСУ І ГРАМАТИКИ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІЩУК
Література 10 клас
Українська література 11 клас
Фiзика 10 клас
Фiзика 11 клас
Хімія 10 клас
Хiмiя 11 клас

Підручники для спец. предметiв

Кухар. Кондитер

Збірник рецептур
Збірник рецептур
Збірник рецептур. Приготування кондитерських виробів.
Лабораторно практичні роботи з кулінарії
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
Технологія приготування їжі та організація виробництва
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Доцяк
Кулінарна справа. Технологія приготування їжі
Кулінарія
Робочий зошит з калькуляції
Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА
Устаткування підприємств громадського харчування
Українська кухня
Технологія приготування їжі
Технологія приготування їжі
Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування
Основи фізіології та гігієни харчування
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства
Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку Є.Клопотенко
ЗБІРНИК РЕЦЕПТУР страв для харчування дітей в закладах освіти

Підручники для спец. предметiв

Соціальний робітник. Адміністратор

Сучасна соціальна робота 2020
Соціальна робота (Навчальний посібник)
Iсторія соціальної роботи 2014
Соціальна робота вступ до спеціальності 1997
Теорія і методи соціальної роботи
Вступ до спеціальності «Соціальна робота» в схемах і таблицях
Соціальна робота в Україні: теорія і практика 2012
Соціальна робота в Україні 2004
Робота з людьми з особливими потребами
Посібник з надання адміністративних послуг
Менеджмент персоналу 2023

Підручники для спец. предметiв

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

Бухгалтерський облік 2021
Бухгалтерський облік (практикум) 2023
Економіка підприємства 2018
Економіка підприємства 2020
Економіка підприємства 2020
Економіка підприємства 2021
Облік та фінанси 2023
ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОЇ ГРАМОТНОСТІ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА 2021
Основи економічних знань
Статистика 2019
Фінанси 2014
Фінанси 2017
Фінанси 2018
ФІНАНСОВИЙ ОБЛІК 2023
Фінансовий облік 2019

Підручники для спец. предметiв

Ділова англійська мова
ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА
ОСНОВИ БЕЗПЕЧНОЇ ПРАЦІ
ОСНОВИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ
Основи інформаційних технологій
Основи охорони праці
Основи підприємництва 2019
Основи підприємництва
ОСНОВИ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Трудове право
Фінансова грамотність

Підручники для спец. предметiв

Кравец

Кравець. Технологiя виготовлення одягу
Моделювання одягу
Практичне ескізування одягу
Технологія виготовлення жіночого одягу
Технологія виготовлення столової, постільної білизни, штор, ламбрекенів та аксесуарів