Впровадження сучасних виробничих технологій у кондитерському мистецтві
14 листопада в Лисичанському професійному торгово-кулінарному ліцеї пройшло заключне засідання Школи передового прогресивного досвіду “Впровадження сучасних виробничих технологій у кондитерському мистецтві” під керівництвом Панькіної О.О., майстра виробничого навчання ліцею на тему “Підсумкове заняття як одна з форм визначення результатів роботи”. На засіданні учасниками Школи було представлено нові проекти з провадження сучасних виробничих технологій в навчальний процес закладів П(ПТ)О.
Барсукова Т.В. майстер виробничого навчання ліцею розповіла про свою участь у Міжнародному кулінарному конкурсі “BestCook Fest – 2019” у місті Чернівці. На цьому конкурсі Барсуковой Т.В. була представлена робота в англійської техніці “Цукрові квіти”.
Керівник Школи Панькіна О.О. представила презентацію “Кондитерські тренди — 2019”, в якої було зазначено основні напрями розвитку кондитерської справи у світі, та здобутки українських кондитерів.
Кожен з учасників Школи мав змогу ознайомитися з одної з новинок кондитерської вітрини 2019 року – шоколадним десертом з сиром маскарпоне. Цей солодкий презент від керівника Школи Паньконой О.О. став приємним сюрпризом на прикінці засідання.