Лисичанський професійний торгово-кулінарний ліцей

#міжнародні_свята #флешмоб


«Є в світі п’ять мистецтв,
і найвеличніше, найвидатніше з них — кондитерська справа».

Антуан Карем

Щорічно у всьому світі 30 січня відзначають Міжнародний  день круасану. Погодьтеся, цей запашний кондитерський виріб  у формі півмісяця  є найпопулярнішим кондитерським виробом у світі.

30 січня в закладі освіти було проведено позакласний захід «Пан круасан» з елементами сторітеллінгу.

          

Під час заходу здобувачі освіти дізналися цікаві факти про круасани, історію цієї здобної випічки, переглянули кулінарний майстер-клас «Приготування листкового тіста для круасанів», який презентувала майстер виробничого навчання Тетяна Барсукова, адже правильно приготовлене тісто – запорука смачної випічки, а Євгенія Метеліца, майстер виробничого навчання ознайомила присутніх з різноманітними формами виробів із листкового тіста.

Здобувачі освіти із задоволенням  поділилися своїми рецептами ідеальних круасанів. Для любителів солодкого життя, шанувальників десертів і тих, хто не уявляє свій день без солодощів, група 3А запропонувала  рецепти солодких начинок, а група 3Б – неймовірні  солоні, ситні начинки.

По завершенню заходу здобувачі освіти прийняли участь у #Фотосесії_з_круасаном.


Захід пройшов пізнавально та цікаво.