Державна кваліфікаційна атестація – Лисичанський професійний торгово-кулінарний ліцей

Державна кваліфікаційна атестація

Державна кваліфікаційна атестація

#екзамен #Робітничі професії –  перспектива завтрашнього дня!


В Лисичанському професійному торгово-кулінарному ліцеї відбувся завершальний етап навчально-виробничого процесу групи «Кухар» – Державна кваліфікаційна атестація, що здійснюється відповідно до Закону України «Про професійну – технічну освіту», Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту.

Державній кваліфікаційній комісії свої роботи презентували здобувачі освіти, які навчались за професією 5122 «Кухар» – однією з найбільш перспективних, затребуваних та  прибуткових професій ресторанного сервісу.

Під час освітнього процесу здобувачі освіти отримали теоретичні знання та пройшли виробничу практику на підприємствах, вивчили технології приготування їжі, основи товарознавства, організацію виробництва та обслуговування, гігієни та санітарії підприємства тощо.

27 червня  – складання кваліфікаційної пробної роботи здобувачами освіти з професії «Кухар» з присвоєнням професійної кваліфікації: кухар – 4 розряду (майстри виробничого навчання Ольга Панькіна, Катерина Поперечна).  Кваліфікаційна пробна робота – це ще один етап професійного зростання. 

28 червня – Державна кваліфікаційна атестація (викладачі спеціальних дисциплін Вікторія Урсу, Тетяна Барсукова).

Члени Державної кваліфікаційної комісії, відзначили високий рівень підготовки здобувачів освіти, їхню цілеспрямованість, наполегливість та бажання стати справжніми професіоналами. По завершенню ДКА здобувачі освіти отримали кваліфікацію «Кухар» 4 розряду.


Бажаємо нашим випускникам професійного розвитку, плідної праці в подальшому житті,  адже професія, яку ви отримали в закладі освіти  є дуже актуальною!    Успіхів вам,  шановні випускники!