В групі 2-А з професії “Кухар, кондитер” за програмою підготовки кухаря IV розряду проводилась лабораторно-практична робота з теми “Приготування м’ясних гарячих страв”, де учні відпрацьовували та закріпляли знання, вміння з технології приготування класичних страв: “М’ясо тушковане з овочами; бефстроганов; чахохбілі з курки; м’ясний рулет з грибами та інші”. Також були використані регіональні та сучасні страви, як то: “М’ясний, курячий рулет з чорносливом; м’ясо по купецькому з грибами; куряче стегно фаршироване, то що”. Учні також продемонстрували правильність оформлення та відпуску страв як порційних, так і в бенкетнім варіанті.
На лабораторно-практичній роботі з теми “Приготування холодних страв і закусок” учні продемонстрували високий рівень практичних навичок в приготуванні, і що не менш важливо, в оформленні готових страв, тому що ця група страв вимагає вже кваліфікації кухаря не нижче IV розряду. Асортимент страв був переважно нетрадиційним, як то: “Огуречні роли; “кали” з м’ясокопченостей; закуска в лаваші; закуски з оселедця та інші”.